sâmbătă, 25 februarie 2012

Poveste Parfumata

       Parfumurile....ahhh, suava declaratie  de dragoste si imbatatoarea mireasma pentru simturi. Ce-ar fi femeia fara parfum?...nici nu-mi pot imagina!!
      Pana acum nu mi-a trecut prin minte sa scriu despre ele, dar daca tot mi s-a oferit ocazia (si pentru asta ii multumesc Mirelei ).
Imi plac parfumurile...cele ale florilor, ale hainelor proaspat spalate, al curateniei, parfumul natural al bebelusilor si bineinteles, costisitoarele parfumuri din market, mai exact Mademoiselle Chanel. Ador parfumul asta inca de cand l-am descoperit. Alaturi de faimosul Chanel No 5 (cine poate uita celebra replica a lui Marilyn Monroe care a declarat nonsalant ca in pat poarta doar doua picaturi din celebrul parfum?), cele doua marci ale nu mai putin celebre Case Chanel seduc de cateva decenii barbati si femei deopotriva.
       Oricat de eleganta sau deosebita ar fi o tinuta, fara un parfum discret s-o insoteasca, ar fi total incompleta.



Chanel e parfumul tineretii vesnice, e o poveste de amor in miresme delicate, e un poem nescris, dar mirosit, e declaratia careia nu-i poti rezista....i-am cedat si eu...

12 comentarii:

  1. Vanessa, ai scris fermecator despre parfum!
    No 5 si Coco Mademoiselle sunt si printre preferintele mele. Cum bine spunea Coco Chanel:"O femeie care nu se parfumeaza, nu are viitor"...sau "Parfumul e ultimul accesoriu atasat tinutei si cel mai important!" Voila!
    Inatalnirea noastra e o bucurie si sper sa participi in fiecare sambata, daca vei putea. De sambata viitoare voi pune tabel de inscriere, astfel ca toti cei care scriu la tema se vor inscrie acolo si nu vor mai trebui postate linkurile. Multumesc mult, Vanessa! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu iti multumesc, Mirela pt ocazia iferita si sper sa pot raspunde mereu prezent "convocarilor" :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ar plăcea şi mie o astfel de declaraţie...

    RăspundețiȘtergere
  4. La cât mai multe postări parfumate!...
    Un weekend înmiresmat! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna dimineata la amiază, Vanessa! Am venit să fac un anunț: pentru săptămâna viitoare, tema Clubului P P e aleasă de Innerspacejournal și se numește ”Parfum de primăvară”.
    O zi de primăvară în avans! ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Chanel nu este doar o casa de moda de renume, ci parfumurile lansate sub numele acestui brand au cucerit toate continentele. Ma bucur sa descopar ca parfumul tau preferat este Chanel.
    Sa ai o duminica parfumata! Bun venit în Clubul Povestilor Parfumate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, Chanel e un brand complet, iar eu folosesc si cosmeticele lor, sunt excelente, iar parfumul e indescriptibil...
      Multumesc frumos, Carmen, datorita tie am descoperit clubul si.ti multumesc!

      Ștergere
  7. corect sa folosesti si celelate produse Chanel, tocmai pentru pastrarea mirosului mai indelungat...ai scris frumos,din suflet :)

    https://rokssana.wordpress.com/2012/02/27/parfumul-povestii-parfumate/
    (nu ma lasa sa comentez )

    RăspundețiȘtergere

Va ascult cu placere