sâmbătă, 4 februarie 2012

In audienta la Dumnezeu


-Doamne, Te rog, iarta-mi indrazneala, dar am venit sa Iti cer raspunsuri...
Tu esti Creatorul, Tu esti Cel ce detine toate raspunsurile si cheile Universului...am venit sa te intreb, de ce ingadui ceea ce se intampla acum pe Pamant? Care e motivul?
Privindu-ma lung, Dumnezeu imi raspunde:
- Cand am creat Pamantul, am pus pe el Edenul. Am creat omul, l-am facut desavarsit si liber. I-am dat ratiunea si puterea de a alege. I-am pus in fata Binele si Raul, iar el a ales. De ce vii acum sa imi ceri Mie socoteala? Voi sunteti direct raspunzatori pentru ceea ce traiti, voi sunteti cei ce ati ales Moartea in locul Vietii si o viata departe de Mine, amagindu-va ca sunteti ai Mei.
V-am dat viata in dar, chiar si pe Fiul meu, sa va rascumpar din moarte iar voi ce-Mi faceti azi?
-ati schimbat Sabatul Meu cu Duminica voastra!
-ati ales sfintii morti in locul Dumnezeului Cel viu!
-inchinati jertfe mortilor si pangariti sufletele voastre!
-sarutati icoane moarte si sfidati un Dumnezeu viu!
-alergati dupa desertaciunile trupului si ignorati nevoile sufletului!
-cand plangeti,platiti popii pentru alinari inchipuite, in loc sa strigati catre Mine!
-cand va e bine, Ma uitati, sau Ma insultati ridicand catedrale sfidatore, menite sa va gadile orgoliul, nu sa ma slaveasca pe Mine!
-traiti in minciuna si bateti cu pietre pe cei ce incearca sa va aduca Adevarul!
-imi rastigniti Fiul in fiecare zi prin gesturi formale si Ma insultati sarutand moaste moarte si impotente!
-V-am dat credinta si voi ati inventat religia!
-V-am dat Scriptura si ati ales psaltirea!
-va inchinati diavolului, faceti voia lui si veniti la Mine sa imi cereti socoteala?
-va numiti Crestini, dar nu traiti cum v-a invatat Cristos!
-V-am numit copiii Mei si voi ati ales alt tata!
-va conformati traditiilor si refuzati Adevarul!
-pretindeti ca Ma slujiti, dar ignorati complet Decalogul Meu!
-sunteti lasi, meschini si egoisti, ati uitat sa fiti buni unii cu ceilalti, sa fiti sinceri si deschisi, sa va iubiti cum V-am poruncit eu.
-cautati raspunsuri la vrajitoare si in toate locurile unde eu V-am poruncit sa nu va duceti, Ma sfidati si injurati, Ma acuzati de nenorocirile voastre, fara sa constientizati ca voi singuri v-ati ales soarta...

   Si atunci, fiica a jertfei, de ce imi adresezii mie aceste intrebari? Voi ati ales aceste lucruri, azi traiti consecintele alegerilor voastre, nu sunt Eu vinovat de ceea ce vise intampla, ci Stapanul pe care singuri l-ati ales, amagindu-va ca inca mai sunteti copiii Mei.
Zilnic faptele voastre imi mahnesc sufletul, iar ingerii ceresti isi acopera fetele in fata faptelor voastre, va inchinati Zeului Ban si va ingrijorati ce veti imbraca sau veti manca, fara sa stiti ca va paste moartea. Neglijati sufletul in folosul trupului si ati uitat sa faceti Binele. V-ati condamnat singuri, iar ceasul judecatii Mele este aproape! Inca m-ai aveti timp sa va treziti, sa lasati lumea si traditiile ei si sa-mi slujiti Mie! V-am dat doar 10 Porunci, iar voi le-ati ignorat!
1. "Eu sunt Domnul Dumnezeul tau,care te-a scos din tara Egiptului, din casa robiei.
Sa nu ai alti dumnezei afara de Mine."
2."Sa NU-ti faci chip cioplit, nici vreo infatisare a lucrurilor cari sunt sus in ceruri, sau jos pe pamant, sau in apele mai jos decat pamantul. Sa nu te inchini lor si sa nu le slujesti; caci Eu, Domnul Dumnezeul tau sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiurea parintilor in copii pana la al treilea si al patrulea neam al celor ce Ma urasc si ma indur pana la al miilea neam de cei ce Ma iuesc si PAZESC PORUNCILE MELE!"
3. "Sa nu iei in desert Numele Domnului, Dumnezeului tau;caci Domnul nu va lasa nepedepsit pe cel ce va lua in desert Numele Lui"
4. "Adu-ti aminte de ziua de odihna ca sa o sfintesti. Sa lucrezi sase zile si sa iti faci lucrul tau. Dar ziua a saptea este ziua de odihna inchinata Domnului, Dumnezeului tau;sa nu faci nicio lucrare in acesta zi, nici tu, nici fiul tau, nici fiica ta, nici robul sau roaba ta, nici vita ta, nici strainul care este in casa ta.
Caci in sase zile a facut Domnul cerurile, pamantul si marea si tot ce este in ele, iar in ziua a saptea S-a odihnit; de aceea a binecuvantat Dumnezeu ziua a saptea si a sfintit-o."
5." Cinsteste pe tatal tau si pe mama ta. pentru ca sa ti se lungeasca zilele in tara pe care ti-o da Domnul Dumnezeul tau."
6."Sa nu ucizi!"
7."Sa nu preacurvesti!"
8." Sa nu furi!"
9." Sa nu minti!"
10." Sa nu poftesti casa aproapelui tau;sa nu poftesti nevasta aproapelui tau, nici robul lui, nici roaba lui, nici boul lui, nici magarul lui, nici vreun alt lucru care este al aproapelui tau!"
Asta e Legea ce V-am dat, iar voi o ignorati traind dupa propriile voastra legi si ale religiilor ce le inventati.
Eu sunt Domnul Dumnezeul ce V-a creat si de care voi v-ati lepadat. Cereti raspunsuri dumnezeilor ce-i slujiti, nu Mie! Inca mai aveti timp sa va caiti de toate relele voastre si sa va intoarceti la Mine. Eu inca va mai astept...


2 comentarii:

  1. Felicitari pentru postare, Vannesa! Mi-a placut. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Alice....e mai mult decat o p[ostare, e un semn de alarma...pt cei ce vor intelege...

    RăspundețiȘtergere

Va ascult cu placere