miercuri, 28 martie 2012

Happyyyy Birthday, my dear Kelly!!!

I wish u all the hapiness from the world, enjoy and greetings, i wish u sun and rain, moon and rainbow, i wish u love and smiles !!
     Happy Birthday, my beloved Kelly!!!

2 comentarii:

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Faptele bune nu reprezinta niciodata un deranj. Bineinteles ca voi scrie articolul si sper ca va ecou in inimile celor ce vor citi. Dzeu sa o binecuvinteze si sa o ajute pe mama ta! :))

  RăspundețiȘtergere

Va ascult cu placere