joi, 24 mai 2012

Aniversare: Lotussarina.blogspot

  Acum un an, pe 24 mai, lua fiinta acest blog, nascut din dorinta mea de exteriorizare si la sugestia unor amici carora le placea ce scriam. Ganduri razlete, rabufniri, doruri si dureri, fericiri sau tristeti, toate si-au gasit locul aici. In timp, am cunoscut blogosfera si lumea ei minunata, am castigat premii literare si alte diferite premii pentru aspectul si continutul blogului, am legat amicitii virtuale si de suflet cu alti bloggeri si impreuna, am dat glas trairilor noastre sau evenimentelor ce le traiam in sfera sociala.
    Am inceput timid si stangaci, fara o coerenta anume si consecventa in postari (timpul fiind inamicul nr 1), apoi am crescut ca si volum de postari, am diversificat tematica si, bineinteles, publicul, iar azi, la aniversarea unui an de existenta, ma pot "lauda" cu peste 20.000 de afisari de pagina si peste 6500 de vizitatori unici si un public international din peste 38 de tari!!!! Desi par simple statistici matematice, pentru mine insa, inseamna enorm, ca si cele peste 870 de rezultate ale indexarii pe google a "lotussarina". Conform Zelist, ma aflu in primii 2400 de bloggeri la nivel national (dintr-un total de peste 65000 inregistrate). Cifre. Statistici. Matematica...dar pentru mine inseamna un singur lucru: reusita!! "Lotussarina" e proiectul meu de suflet, e ceva ce am facut numai pentru mine, e strigatul sufletului meu in momentele grele, ca si in cele placute, raspunsul la provocari si "oaza" mea de liniste...o oaza in care si-au odihnit spiritul si si-au hranitul sufletul cei ce ma citesc, constant sau din cand in cand...lor si lui Dumnezeu le multumesc pentru zambetul ce-l am acum pe fata si in suflet!
     Iar azi, la aniversarea "copilului" meu, nu pot decat sa-i doresc sa creasca...frumos si optimist!
La Multi Ani, "copilul" meu!!

10 comentarii:

  1. La mai mulţi şi succes în continuare , din toată inima îţi doresc !

    RăspundețiȘtergere
  2. La cat mai multi ani cu folos si cu satisfactii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari si cati mai multi ani de blogging!
    Ai o greseala in articol :) La nivel national nu sunt 300.000 de bloguri, ci aproximativ 65.000
    Uitate aici: http://www.zelist.ro/bloguri.html Scrie chiar deasupra adresei blogului lui Tudor Chirila.
    Anyway, iti doresc ca anul viitor, la aniversarea celor 2 ani de blogging, sa te aflii in primii 500 :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga anonimule, multumesc!!...in privinta nr de bloguri inregistrate a nivel national, sursa citat era Ro.Bloguri, eu insa am formulat gresit, citand zelistul..:D....multumesc si de corectare si pentru felicitari :)

      Ștergere
  4. La mulţi ani!
    Şi eu am sărbătorit pe 22!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani si tie si multumesc:)!

    RăspundețiȘtergere

Va ascult cu placere