sâmbătă, 23 iunie 2012

Duzina de cuvinte-The power of dream

          La margini de lume, intr-un colt, stingher, se ascunde un vis, speriat si alungat de furtuni negre, nascute in abisuri sufletesti si hranite cu angoase. Timid, tremurand ca frunza batuta de vant, indrazneste sa-si faca drum sub tampla dreapta si sa inunde subconstientul cu imaginea lui...un vis ce crede in el si magia sufletului ce are puterea a dea viata viselor.
       Din intuneric dens se nasc, ciorchine, boabe de roua si sperante, ascunse in suflet si hranite de doruri nespuse, iar viata renaste, triumfatoare, acolo unde deznadeajdea tesuse dureri hranite cu deziluzii...si canta sufletul renascut, purtat pe brate de Iubire si oriunde  ti-ai indrepta privirea, desprinderea de intuneric e totala si ireversibila...azi s-a nascut Speranta!
       In rastimpuri, ingerii isi acorda harpele cantand ode Fericirii ce-a plamadita dintr-un Vis ce-a refuzat sa moara, pasind acel prag imposibil, de la imaginatie la realitate...acolo unde totu-i posibil!!

        Azi s-a scris un nou capitol in Cartea Vietii, despre un vis ce-a avut curajul sa devina realitate...iar undeva, in ceruri, heruvimi cern petale peste sufletul ce-a regasit Iubirea leganata pe brate de Fericire...si-acum canta....


Duzina o gasiti la Psi si duzinarii ei !

14 comentarii:

  1. vis devenit realitate? e bine aşa! cât mai multe să fie, să se-aprindă, să se prindă!

    RăspundețiȘtergere
  2. pai da, macar uneori straduintele transforma nadejdile feeriei cu care plonjam din subconstient inspre-nafara in realizari. si atunci, multumirea intrece posibilitatea exprimarii in cuvinte a celor ce ne freamata interiorul rasplatit de efort.
    weekend calm si respirabil iti doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Tare frumos aici, pe blogul tău. Vorbe măiestru împletite cu melodii romantice: un vis! WE plăcut! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos... meriti sa ti se indeplineasca toate visele! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Azi vad ca impartim aceeasi lume :D Sa ne fie de bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. mă întreb ce s-o fi ales de spini şi pe unde ning, Doamne fereşte! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa ninga cu iubire atunci!:-) Numai bine Vanessa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sfinte Sisoe! Cat ador piesa de pe fundal. Cum se numeste? Si felicitari pentru capitolul din Cartea vietii, citit cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  9. As mai zabovi aici,la un clik de realitate.

    RăspundețiȘtergere

Va ascult cu placere