vineri, 6 ianuarie 2012

Trandafiri si zambete

4 comentarii:

 1. Tu vrei sa ma hipnotizezi cu toti trandafirii astia si atmosfera asa placuta pe Clayderman :-W
  By the way, superb. Absolut!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Venind din partea ta, ma inclin!!!
  Imi plac florile si m.am gandit sa schimb putin atmosfera trista de pe blog...viata e chiar frumoasa cand zambesti si mirosi o floare!!:))

  RăspundețiȘtergere
 3. De asta am facut si eu schimbarea florara pe blogul meu :X:X:X plus pianul... ah, cel mai dulce sunet! :X

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna ziua,
  Va citim si urmarim blogul de ceva timp, indeajuns de mult incat sa avem bucuria si convingerea ca blogul dumneavoastra merita pe deplin, sa fie premiat cu ''Premiul Most Wanted Blog'' , datorita pasiunii, imaginatiei, talentului, originalitatii si creativitatii dumneavoastra, dar mai ales datorita valorii morale si educative pe care pagina dumneavoastra o promoveaza in blogosfera romaneasca! Va rugam sa ne anuntati daca acceptati premiul sau nu accesand acest link: Premiul MWB ! Puteti afla mai multe despre MWB, convingeti-va de seriozitatea si pasiunea noastra in a promova bloguri de calitate! Ati primit premiul MWB, pentru ca unul dintre autorii nostri v-a recomandat cu placere!
  ''MWB nu cauta faima,nu cauta cifre si nici statistici ,cauta valoarea,originalitatea ,talentul si pasiunea, iar asta face oricine accepta premiul MWB si mai ales cei ce aleg sa devina membrii sau autori ai echipei MWB, pentru ca stim ca dincolo de bloguri vorbeste viata!''

  RăspundețiȘtergere

Va ascult cu placere