vineri, 24 februarie 2012

Dragobetele pe Sexturn

            Ziua de azi e din toate punctele de vedere, perfecta pentru a sarbatori iubirea. Sunt Dragobetele si afara e un soare caldut, luminos si in general se simte o atmosfera primavarateca.. Nu mai vorbesc de flori: zambile, lalele si restul gamei de vestitori timpurii ai primaverii. Ador florile!! De orice fel, chiar si cele de camp, orice bucura ochiul si incanta mirosul.
           Toata natura freamata la apropierea primaverii si nici noi, oamenii, nu suntem imuni. Folosim orice pretext sau prilej pentru dragoste...Toti o visam, toti o dorim, o cantam, o slavim in versuri si o asteptam o viata intreaga. Uneori e chiar sub nasul nostru, dar imbatati de romantism ieftin, sau povesti cu zane si feti frumosi, pur si simplu n-o recunoastem. E drept, nu pentru toata lumea Dragostea are aceeasi definitie:pentru unii inseamna securitate materiala, pentru altii sex fara limite, sau poate doar "divertisment". Multe definitii are iubirea in ziua de azi si multe se intampla in numele ei, de la povesti romantate pana la crime brutale.Dar totul se intampla in numele Dragostei si in cinstea lui Eros.
          E drept, totul tine de perspectiva si unghiul din care e privit. Nu prea stiu cat de nerabdatori asteapta barbatii aceste zile (Valentine, Dragobete..), dar in mod cert e un prilej pentru ei de a reinnoda relatii, a da impuls unei relatii ce stagneaza, a castiga iertarea, sau doar o noapte de sex legendar...sau de cicaleala in forma grava pentru cadoul necorespunzator!! Orice, pentru o zi memorabila!
         Pentru noi femeile insa, e ceva deosebit. Ne pregatim, facem planuri, anticipam, ne agitam, incingem telefonul supunem la grea incercare nervii partenerilor nostri-si vai de pielea lor daca nu vor fi la inaltime .
E drept, nu toata lumea are astfel de batai de cap. De exemplu, am o cunostinta care, in ciuda faptului ca e o femeie remarcabila din toate punctele de vedere, a acumulat atatea esecuri sentimentale, incat a decis sa renunte la noi incercari. In prezent are o relatie stabila si de lunga durata cu un aparat cu baterii si se declara pe deplin multumita. Ce vreti, "de gustibus, non discutandum", nu-i asa? Lumea evolueaza si noi o data cu ea.
Sau cel putin, asa ni se pare.
    Realitatea insa, e mult mai trista....
Se spune ca femeile sunt de pe Venus, iar barbatii de pe Marte, si de aici pleaca  dificultatile de intelegere reciproca. In ziua de azi insa, au gasit o planeta unde pot coexista in armonie ambele sexe. Se numeste Sexturn si asa acolo relatiile intre cele doua sexe au gasit cel putin un numitor comun....dar, hai, gata ca am devenit prea cinica. In definitiv, azi sunt Dragobetele si e zi de sarbatoare, nu de analiza. Deci..Dragobete Fericit tuturor!!

4 comentarii:

  1. Multumesc pt. urare.
    Nu stiu de ce barbatilor cu care am fost in vreo relatie, nu le placeau sarbatori de genul asta...
    De fapt...nici mie...si, probabil ca instinctiv, ei simteau...:) Sa ma explic: nu sunt vreo insensibila; iubesc florile, ador ciocolata, o iesire la un restaurant...dar ele pot fi oferite in orice zi...nu cu o ocazie anume...
    Da, e un "prilej"...multi, si ma refer la barbati, incearca marea cu degetul...ca si de 1 Martie, de 8 Martie...incearca, mai ales, cei fara sanse...uneori ma gandesc, cu duiosie, daca nu pentru acestia s-a inventat ;) :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Perfect de acord cu tine...dar sunt doar traditii si cateodata e bine sa dai un "refresh" relatiei folosind aceste traditii ca pretext:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua, Vanessa! E vorba despre ce parfum vrei tu, care iti place mai mult, deoarece abia acum mi-ai facut onoarea de a veni in Club si inca nu stii exact ce a fost la poveste in decurs de un an! Asadar, scrie ce crezi tu despre Parfum! Multumesc, sa aduci linkul te rog si o zi frumoasa sa ai! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc,Mirela !! Iar onoarea e de partera mea, am aderat acum la clubul tau, pentru ca abia de curand l.am descoperit. Voi veni cu "tema facuta". Multumesc

    RăspundețiȘtergere

Va ascult cu placere